Demonstratiepartij Beachvolleybal

Logo_BVS SiliciumWormerSports heeft voor de zaterdag nog een leuke verrassing in petto…

Tijdens de lunch pauze van 13:00-14:00 zal er door leden van de Beachvolleybalvereniging Silicium demonstratiepartij worden gespeeld. Zij zullen onderling een set spelen. Daarna is er de mogelijkheid dat een aantal  deelnemers het tegen hen op kunnen nemen in wedstrijdjes tot de 5 punten. Deze getalenteerde beachvolleyballers hebben gezegd dat ze het aandurven om met zijn tweeën tegen een team van  4, 5 of zelfs 6 spelers te spelen!

Enige informatie over Beachvolleybalvereniging Silicium en de spelers:

Silicium is 9 jaar geleden ontstaan op het strand van Wijk aan Zee. Het was de eerste plek in Noord Holland waar structureel getraind kon worden voor beachvolleybal. Drie jaar geleden zijn de activiteiten verplaatst naar Zaandam, om een regionale functie te vervullen in de beachvolleybal jeugdopleiding en een hoog niveau aan te bieden.

Inge van den Outenaar is al sinds het eerste begin lid van Silicium. Zij speelt al negen jaar lang ere of eerste divisie. Haar beste prestatie is een 9e plaats op het Nederlands Kampioenschap. Jirrin Schut speelt zo’n vier jaar beachvolleybal en maakte kort deel uit van jeugd oranje beach. Ze was vorig jaar 3e op het NK tot 20 jaar. Daniël Hoonhout was vorig jaar ook 3e op het NK tot 20 jaar en speelt ook 1e divisie. Rueben Schoones is qua beachvolleybal iets minder ervaren omdat zijn focus meer op het zaalvolleybal ligt.