Persbericht: Uniek Korfbalduel

Uniek duel tussen Groen Geel en ZKV tijdens WormerSports Beach Event

Jisp, 10 april 2017 – Op vrijdag 16 juni a.s. zal tijdens het Beach Event 2017 in Wormer een uniek korfbalspektakel plaatsvinden. Korfbalvereniging Groen Geel uit Wormer zal op het Wormerse strand gaan strijden tegen Korfbalvereniging ZKV uit Zaandam. Want welke korfbalvereniging zal de felbegeerde titel WormerSports Beachkorfbal Kampioen 2017 krijgen?Korfbal battle

De voorbereiding van het WormerSports Beach Event is weer in volle gang. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2017 zal het recreatieterrein tegenover het gemeentehuis in Wormer wederom worden omgetoverd tot een groot strand waarop sportliefhebbers naar harte lust hun favoriete sport kunnen uitoefenen. Het succesvolle event wordt voor de 4e keer georganiseerd en wordt ieder jaar uitgebreid met meer velden, meer deelnemers en meer sporten met als doel de verbinding in Wormerland op sportief en sociaal vlak te versterken.

Vrijdag 16 juni is overdag ingeruimd voor beachvoetbal (jeugd en gehandicapten) en in de avond voor beachkorfbalwedstrijden. Zaterdag 17 juni wordt weer ingevuld met beachvolleybalwedstrijden waaraan recreanten en wedstrijdspelers zullen meedoen. De zaterdag wordt traditioneel afgesloten met een knalfeest met optredens van de band Hasta la Vista en diverse dj’s (toegang is gratis!).

Het evenement is een initiatief van Stichting WormerSports en wordt in samenwerking met lokale sportverenigingen, gemeente Wormerland, lokale bedrijven, P.M. Duyvisfonds, Stichting Support Cultuur & Sport Wormerland en Gerrit Blaauw Fonds tot stand gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *